+381/11 2471210 ; +381/63 7772509 neskovicdentallab@gmail.com
logo

Nikola Nešković, Viši zubni tehničar

Rođen je 1971. godine u Beogradu. Srednju Zubotehničku školu je završio 1989.godine u Beogradu. U tehnici Stomatološkog fakulteta u Beogradu volontira i odrađuje pripravnički staž gde se i specijalizira za izradu parcijalnih skeletiranih proteza kod instruktora -tehničara Đoleta Bogdanovića. Višu zubotehničku školu završava 1993.godine u Beogradu i zapošljava se u Zubotehničkoj školi u Beogradu. Počinje sa radom u laboratoriji škole ali ubrzo prelazi u nastavu gde radi kao nastavnik praktične nastave. Godine 2006.prelazi u privatan sektor i zapošljava se u porodičnoj tehnici Zoki- dent . Redovno posećuje kongrese, seminare i kurseve u zemlji i inostranstvu i sarađuje sa firmama za proizvodnju zubotehničkog materijala i opreme. Godine 2017. otvara samostalnu laboratoriju za zubnu tehniku „Nešković dental lab“ u Beogradu.
Stručni konsultant je za firme BEGO i RHEIN 83.

Tijana Đurđić, Viši zubni tehničar

Rođena je 1984.godine u Beogradu. Srednju Zubotehničku školu završila je 2003.godine u Beogradu. Godine 2006-završava Višu zubotehničku školu u Beogradu i nakon toga stažira u Domu zdravlja Zvezdara. Zapošljava se u laboratoriji privatnog Stomatološkog fakulta u Pančevu na odeljenju keramike gde se narednih godina usavršava u toj oblasti. Nastavlja svoj rad u par privatnih laboratorija u gradu a onda se priključuje timu laboratorije Nešković dental lab.

Željko Savić, Zubni tehničar

Rođen 1992.godine u Beču. Srednju Zubotehničku školu je završio 2011. godine. Nakon staža na Stomatološkom fakultetu u Beogradu i godinu I po dana rada u laboratoriji Jovan Ručnov priključuje se našem timu.